E-book, Vergroot je assertiviteit

Voel je je boos en gefrustreerd omdat je steeds dingen aan de kant schuift? Het aantal onbehandelde taken groeit en jij weet niet waar u moet beginnen?

In mijn E-book “Stop met uitstellen en krijg taken gedaan in 10 stappen” ga ik je:

  • stap voor stap leren hoe je uitstelgedrag kunt overwinnen
  • leren hoe je de blokkerende gedachte of het gevoel achter uitstelgedrag kunt herkennen
  • leren hoe jij een actieplan kunt opstellen
  • leren hoe je de taken kunt uitvoeren zodat ze niet te overweldigend zijn
  • laten zien hoe je gemotiveerd kunt blijven

Over mij
Denk jij misschien dat de transformatie onmogelijk is, dan kan ik zeggen dat ik het zelf heb meegemaakt. Ik heb mijn leven getransformeerd. Door alle problemen in mijn leven liep ik ook vast, ik kon geen andere weg zien en ik was in een donkere fase. Ik heb toen de beslissing genomen om aan mezelf te werken, het verleden los te laten en weer te genieten van mijn leven. Dat wil ik ook voor jou.

Hoe ik als kind ook mijn best deed, ik had altijd het gevoel dat anderen ergens beter in waren dan ik. Ik was een rustig kind. Ik ontwikkelde een gebrek aan assertiviteit en eigenwaarde. Ik kon geen “nee” zeggen en daarna was ik boos op mezelf dat ik het niet kon. Ik trok vaak verkeerde mensen in mijn leven aan die mijn zachtheid misbruikten.
Dat veranderde toen ik ongeveer 20 was. Ik begon boeken over aan jezelf werken te lezen en de tips nam ik mee naar mijn eigen leven. Toen begon ik me krachtiger te voelen. Nu wil ik mensen helpen die vergelijkbare problemen hebben.
Als Life Coach en therapeut werk ik met mensen die in lastige situaties blijven leven of vaak terechtkomen. Mensen die nog niet een nieuw pad kunnen zien.
Ik leer je om jezelf te omarmen en lief voor jezelf te zijn.
Ik heb verschillende cursussen o.a. bij Ali Campbell, Christine Hassler en Sai Blackbyrn gevolgd - de beste coachen en therapeuten ter wereld zodat ik jou op het hoogste niveau kan helpen.
In mijn manier waarin ik jou begeleid, staat rust op de eerste plaats. Wanneer je hoofd rustig is, ga je je weer verbinden met je “zijn” en beter je intuïtie voelen.
Ik werk vanuit mijn passie en ik krijg heel veel voldoening wanneer mijn klanten weer een toekomst kunnen zien.
Door mijn levenservaringen en reiservaringen heb ik geleerd dat je naar de mensen vanuit hun eigen cultuur moet kijken, niet door mijn eigen visie daarop. Dat is wat ik onder andere doe binnen mijn praktijk.

Mijn ervaring zegt me dat als je veel taken blijft uitstellen, ze blijven groeien en groeien totdat je niet weet waar je moet beginnen. Dit zorgt voor veel boosheid en frustratie. Je wilt anders functioneren, maar jouw gedrag is zo sterk dat je er niet overheen komt. Je voelt hulpeloosheid om je heen.
In mijn E-book leg ik je stap voor stap uit hoe je de gedachten en gevoelens die je nog nu blokkeren kunt herkennen en hoe je deze gemakkelijk kunt overwinnen
Als je er genoeg van hebt en klaar bent om jouw taken voor elkaar te krijgen en stagnatie om te zetten in actie, klik dan op onderstaande knop.

Ik geef Shine Bright Praktijk toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van het e-book en informatie e-mails. Ik kan mij altijd makkelijk uitschrijven. Voor informatie zie de Privacyverklaring.