Wil jij weten hoe je weer je leven onder controle kunt krijgen?

Deze sessie is voor mensen die een nieuw pad in het leven zoeken maar door twijfels, laag zelfvertrouwen, blokkerende patronen en andere obstakels het nog niet kunnen zien. Ze ervaren een gevoel van steeds vast te lopen.

  • Jij ervaart te weinig motivatie, kracht en zelfvertrouwen waardoor je geen energie kunt vinden om de situatie te veranderen
  • Jij onderschat jezelf en jouw capaciteiten
  • Dit geeft zo veel stress en frustratie dat je daardoor fysieke klachten aan het ontwikkelen bent
  • Jij hebt een gevoel van vast te lopen
  • Je wilt graag het tij keren, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken

Over mij
Denk jij misschien dat de transformatie onmogelijk is, dan kan ik zeggen dat ik het zelf heb meegemaakt. Ik heb mijn leven getransformeerd. Door alle problemen in mijn leven liep ik ook vast, ik kon geen andere weg zien en ik was in een donkere fase. Ik heb toen de beslissing genomen om aan mezelf te werken, het verleden los te laten en weer te genieten van mijn leven. Dat wil ik ook voor jou.

Hoe ik als kind ook mijn best deed, ik had altijd het gevoel dat anderen ergens beter in waren dan ik. Ik was een rustig kind. Ik ontwikkelde een gebrek aan assertiviteit en eigenwaarde. Ik kon geen “nee” zeggen en daarna was ik boos op mezelf dat ik het niet kon. Ik trok vaak verkeerde mensen in mijn leven aan die mijn zachtheid misbruikten.
Dat veranderde toen ik ongeveer 20 was. Ik begon boeken over aan jezelf werken te lezen en de tips nam ik mee naar mijn eigen leven. Toen begon ik me krachtiger te voelen. Nu wil ik mensen helpen die vergelijkbare problemen hebben.
Als Life Coach en therapeut werk ik met mensen die in lastige situaties blijven leven of vaak terechtkomen. Mensen die nog niet een nieuw pad kunnen zien.
Ik leer je om jezelf te omarmen en lief voor jezelf te zijn.
Ik heb verschillende cursussen o.a. bij Ali Campbell, Christine Hassler en Sai Blackbyrn gevolgd - de beste coachen en therapeuten ter wereld zodat ik jou op het hoogste niveau kan helpen.
In mijn manier waarin ik jou begeleid, staat rust op de eerste plaats. Wanneer je hoofd rustig is, ga je je weer verbinden met je “zijn” en beter je intuïtie voelen.
Ik werk vanuit mijn passie en ik krijg heel veel voldoening wanneer mijn klanten weer een toekomst kunnen zien.
Door mijn levenservaringen en reiservaringen heb ik geleerd dat je naar de mensen vanuit hun eigen cultuur moet kijken, niet door mijn eigen visie daarop. Dat is wat ik onder andere doe binnen mijn praktijk.

Tijdens ons gesprek ga ik je vertellen wat ik binnen mijn praktijk doe en wat je met behulp van mijn diensten kunt verwachten. Jij krijgt ook van mij een tip die je kan helpen om de negatieve gevoelens of negatieve self talk te verminderen.

Om werkelijke stappen te kunnen zetten is de juiste klik tussen ons heel belangrijk.
Vandaar dat ik je graag uitnodig voor een inzichtgesprek. Zo kun jij ervaren of ik de juiste persoon voor je ben.