Ik help mensen die een nieuw pad in het leven zoeken maar door twijfels en angst het niet kunnen zien. Mijn streven is dat ze die naar lef en moed transformeren waardoor ze harmonie ervaren en veel meer kunnen genieten van het leven.

Mijn doel is dat je weer gaat vliegen en niet blijft kruipen.

Ik ben Gosia en ik woon in Eindhoven, samen met mijn man, dochter en hondje Daisy.
Geboren in Polen ben ik mijn hele leven geïnteresseerd in spiritualiteit, psychologie en mensen.
Ik was altijd de persoon die om advies gevraagd werd. Ik kon anderen goed adviseren maar ik was zelf niet tevreden over mijn eigen leven.
Door de opvoeding die ik kreeg toen ik klein was voelde ik me niet goed genoeg.
Op de basisschool hoorden wij vaak dat wij niet goed genoeg waren om naar de middelbare school te gaan. Dat heeft grote impact op mijn leven gehad.
Ik ging niet geneeskunde studeren want ik dacht “Ik ben toch niet goed genoeg en ik ga het examen niet halen”. Ik had geen zelfvertrouwen en assertiviteit meer. Nu weet ik dat dit onzin was.

Na mijn economische studies werkte ik jarenlang in kantoorbanen die mij geen voldoening gaven. Mijn trauma's en denkpatronen zorgden ervoor dat ik niet verder met mijn leven kon. Ik ging aan mezelf werken, verbrandde mijn schepen achter me en besloot weer te leven.
Op een dag kreeg ik de gedachte dat ik mensen zoals ik zelf vroeger was wil helpen door coach/ therapeut te worden. Mensen die vastlopen vanwege negatieve denkpatronen, te weinig assertiviteit en zelfvertrouwen. Mensen die geen idee hebben hoe ze dat moeten aanpakken.
Ik wilde ook eindelijk met passie werken. Ik was bang voor de verandering maar ik wist dat ik uiteindelijk mijn leven op basis van mijn regels wilde leven. Door mijn ruime levenservaringen en mijn jarenlange opleidingen die ik gevolgd heb kan ik jou helpen zodat jij weer aan het stuur gaat zitten van je eigen leven en de controle weer in handen krijgt. Je komt stevig in je schoenen te staan en komt weer helemaal in de flow.

Media over mij: Honesy

Kennis en ervaring
Voordat ik met mijn praktijk begon hielp ik al jarenlang mensen op privé gebied. Vaak zijn een goed luisterend oor, een open hart en een paar simpele adviezen genoeg om iemand mogelijkheden te laten zien en de innerlijke strijd op te lossen.
Vandaar dat ik heb besloten om mijn passie en mijn levensmissie te volgen en mensen te helpen met twijfels, blokkerende patronen, en zelfvertrouwen zodat ze veel meer uit het leven kunnen halen dan zij op dit moment doen.

Visie
Ik ben ervan overtuigd dat je mensen weer van het leven kunt laten genieten door ze te helpen om de lessen die ze ervaren - in de vorm van belemmeringen en moeilijke situaties - onder de knie te krijgen.

Missie
Het voelt als mijn missie om mensen te helpen om alles uit het leven te halen wat er voor hen in zit, zodat ze weer volop tevreden en gelukkig kunnen zijn.

Leef jouw volledig potentieel
Leef jouw volledig potentieel

Wat maakt mijn coaching anders?
Om jou te helpen werk ik vanuit een holistische visie. Lichaam en geest staan namelijk onlosmakelijk met elkaar in verbinding. Ik werk op vier niveaus: emotioneel, mentaal, fysiek (gedrag) en spiritueel.
In mijn manier waarop ik jou begeleid, staat rust op de eerste plaats. Wanneer je in je hoofd rustig bent, ga je je weer verbinden met je “zijn” en beter je intuïtie voelen.
Daardoor wordt je je meer bewust van wie jij eigenlijk bent, wat je kunt en wat je wilt zijn.
Binnen mijn praktijk gebruik ik coaching technieken, NLP en Hypnose in combinatie met o.a. ademtechnieken en meditatie zodat wij jouw blokkades op verschillende niveaus kunnen oppakken.

Nog een paar persoonlijke informaties
Jarenlang volgde ik verschillende cursussen om mijn bewustzijn en intuïtie te verhogen. Daardoor heb ik mezelf beter leren kennen. Nu weet ik wat ik wil en wat niet.
Ik ben een reiziger en ontdekker. Ik houd van reizen naar andere culturen en het observeren van hun dagelijkse leven.
Ik hou van de zon, palmbomen, de warme zee en de energie die ze geven.
Samen met mijn man, onze dochter en hondje Daisy wandelen wij heel graag in de natuur. Daardoor kunnen wij genieten van de positieve energie van de natuur en ontspannen.
In mijn vrije tijd ga ik ook graag naar de sportschool, yoga, meditatieavonden en cursussen.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Wil je weten hoe je het vastzitten kunt omzetten in actie en de weg in je leven kunt vinden, vraag dan het gratis consult aan.

Reviews

Het consult en de ontmoeting met Gosia heb ik als prettig, verhelderend en stimulerend ervaren. Ik ben op een punt aangekomen dat ik zo niet door kon met mijn leven. Ik probeer te ontdekken hoe ik verder kan, hoe ik een helder perspectief kan ontwikkelen voor mijn toekomst. Gosia heeft me daarbij op weg geholpen, ze is empatisch en open-minded. Ze laat me mogelijkheden zien waar ik zelf nooit aan dacht. Ik hoop in de komende tijd met haar begeleiding dichter bij mezelf en mijn bestemming te komen.

Julia de Jong

I recommend Gosia for anyone looking to improve their life and mental health. I have been working with her for several months. I felt very comfortable at our visits, able to relax. I really appreciative the mix of styles she uses.
She helped me solve the problem of low self-esteem and self-awareness in the new circumstances of my life and manage my anxiety which has helped me grow as a person and allow me to live a better more enjoyable life.

Sophie Deckers

Gosia is een heel goede coach. Zij heeft een goede invloed op onze manier van denken en inspireert en stimuleert tot een nieuwe kijk op onze omgeving en ons dagelijkse leven.
Gosia is een buitengewoon empathische en integere coach. Zij is een open en oprecht persoon. Zij wil echt helpen en niet alleen maar haar werk uitvoeren. Sterk aanbevolen!

Aniek Willems

I have worked with Gosia on a couple of issues (mainly my fear of wasps) and she has used her deep knowledge and skills and has helped me a lot! Thoroughly recommended.

Donald Hamilton